>> Intropage
>> Home 
Nederlands
English
Deutsch
Español
Francais
 
Media:
>> FACEBOOK
>> WEBLOG
 
 
Contact & Vragen:
 
>> Onze gegevens samengevat
>> Ons contactformulier
>> Extra Infolinks page
 
 
Voeg onze Naturistische Natuur Camping Website toe aan uw Favorietenlijst
 
Ons Aanbod Spanje:
>> Camping El Zorro
>> Cortijo La Zorra
>> Backpackers-hutten/ Bed en 
     breakfast kamers
>> Wandelen
>> Fietsen
>> Overige Activiteiten
>> Omgeving
>> Routebeschrijving
>> Prijzen
 
 
Andere aanbevolen websites:
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de site van de Naturistische Natuur Camping El Zorro !

>>> Welkom bij de familie Hollanders...

Met zijn viertjes zijn wij, Peter en Denise, Cheyenne en Tristan Hollanders in november 2007 naar Spanje gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, te genieten van de immens mooie natuur en van elkaar, een beetje te onthaasten onder de Spaanse zon en een wat ruimere blik te ontwikkelen op het dagelijkse leven zoals wij dat in Nederland kenden.

Een jaar verder hebben we zeer zeker onze blik verruimd, ontzettend veel geleerd en veel werk verzet. We voelen ons inmiddels enorm thuis op de plek waar wij wonen en genieten van de zon en de nieuwe omgeving. Echter in Spanje moet je leren leven met de dag en daar waar je anderen nodig hebt, moet je niet willen plannen, dat is voor ons Hollanders nog even wennen!

Onze camping bevindt zich in de heuvels van de Sierra del Viento, een van de uitlopers van de Sierra Nevada. We liggen op ruim twee uur rijden onder Alicante en op twee uur van Granada en ongeveer drie kwartier van Vera. Het natuurpark begint min of meer in onze achtertuin! Wij bieden u een wonderschone omgeving, rust, grote plaatsen, kortom een unieke locatie waar u naturistisch kunt recreëren op geheel eigen wijze. Wederzijds respect, respect voor de omgeving en gemoedelijkheid staan bij ons voorop. Tevens kwaliteit en duurzaamheid en kleinschaligheid, zodat we u een optimale service kunnen bieden.

U kunt bij ons genieten van de uw omringende natuur, wandelen vanuit ons terrein of wandeltochten maken in het nabijgelegen natuurpark Las Marias/ Los Velez, fietsen op de voor uw beschikbare mountainbikes, nabijgelegen marktjes in Velez Blanco, Velez Rubio of Puerto Lumbreras bezoeken en genieten van de nog authentieke Spaanse natuur en cultuur, op een plek waar het massatoerisme afwezig is. Ook kunt u de prachtige kustlijn tussen Vera en Aguilas ontdekken, een dagtocht maken naar Granada om het prachtige Alhambra te bewonderen, Carthagena, Lorca, de thermale baden van Baza, of het prachtige natuurpark aan de kust Cabo de Gata. (zie omgeving).

Genoeg te zien en te ontdekken dus, maar laten we eerlijk zijn… de meeste mensen arriveren hier met grootste plannen en genieten zo op het terrein zelf dat ze er bijna niet afkomen.

U kunt bij ons een 250 jaar oude Cortijo ( voormalige olijfhoeve) huren, overnachten in een van de bed and breakfast kamers, kamperen met tent, caravan of camper en in de toekomst ook uw vakantie doorbrengen in de te herbouwen ruïne op ons terrein.

Het 7 hectare grote terrein is kleinschalig (maximaal 20 plaatsen), zodat wij u optimale kwaliteit kunnen bieden. Tevens zijn de faciliteiten zeer uitgebreid en goed verzorgd.

Wij bieden u onder andere een groot zoutwater zwembad met prachtig terras en bar, een douchehuis voorzien van ons eigen bronwater en warm water grotendeels door middel van een zonnepaneel

 

In La Cantina kunt u wat boodschapjes halen, tv kijken, internetten, boeken en spelletjes lenen, gezellig wat drinken of uw ontbijt gebruiken. Op het terras voor de Cantina organiseren we de wekelijkse barbecues en borreluurtjes na de wandeling.

Heb ik uw interesse gewekt? Leest u dan vooral verder op deze site….

TIP: in verband met drukte, voorkom teleurstelling, reserveer tijdig !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Home <<

 

Meer El Zorro Spanje websites, aanbod en diversen: 

 
         
  >>> El Zorro naturisten accommodatie's
  http://www.elzorro-naturism-accommodations.com  
  Groot aanbod verhuur naturisten accommodatie's.  
         
         
     
         
 

 

 
 
 

(BACK TO TOP OF PAGE)

 

Page last live updated: Today

 

Copyright ©  http://www.campingelzorro.eu / Camping El Zorro 2006 - 2018. All rights reserved