>> Intropage
>> Home 
Nederlands
English
Deutsch
Español
Francais
 
Media:
>> FACEBOOK
>> WEBLOG
 
 
Contact & Vragen:
 
>> Onze gegevens samengevat
>> Ons contactformulier
>> Extra Infolinks page
 
 
Voeg onze Naturistische Natuur Camping Website toe aan uw Favorietenlijst
 
Ons Aanbod Spanje:
>> Camping El Zorro
>> Cortijo La Zorra
>> Backpackers-hutten/ Bed en 
     breakfast kamers
>> Wandelen
>> Fietsen
>> Overige Activiteiten
>> Omgeving
>> Routebeschrijving
>> Prijzen
 
 
Andere aanbevolen websites:
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cortijo La Zorra

>>>  

Cortijo La Zorra bevindt zich op de kleinschalige natuur naturistencamping El Zorro. Het is echter een volledig op zichzelf staande woning met enorme privacy en rust.

Cortijo La Zorra bevindt zich tussen het stadje Puerto Lumbreras  en Velez Rubio in de heuvels van de Sierra del Viento. De cortijo is omringd door olijf- en amandelbomen.

Alhoewel de Cortijo  zich midden in de natuur bevindt is het slechts 3 kilometer van de snelweg, waardoor de Cortijo makkelijk te bereiken is vanuit Alicante, Murcia en Almeria. 

Granada, bekend om zijn Alhambra en de prachtige skigebieden in de Sierra Nevada zijn in minder dan twee uur te bereiken. Cortijo La Zorra ligt op zeven hectare eigen grond met een privézwembad bijna boven op de berg met een geweldig uitzicht. Wandelen en mountainbiken op de eigen weides en in het aangrenzende natuurgebied zijn echte aanraders.

Natuurlijk zijn ook de faciliteiten van de camping te gebruiken door bezoekers van de Cortijo. Zo is de jaarronde warme jacuzzi in de winter altijd erg populair onder gasten van de Cortijo. Een lekkere wandeling in het natuurpark en dan een duik in de jacuzzi en de spieren lekker tot rust laten komen!

Rust en privacy zijn er gegarandeerd. In het voorjaar zijn de wilde bloemen een plaatje. Vogelliefhebbers zullen vele soorten aantreffen, waaronder de slangearend, vele adelaarsoorten, uilen, en ook de gierenkolonie uit Lass Marias/ los Velez komt regelmatig overvliegen. Kom en geniet van dit prachtige plaatje en de rust en ruimte!

Cortijo La Zorra is een op zichzelfstaande cortijo. Hij is hoger gelegen dan de cortijo die wij zelf bewonen.

De cortijo heeft 1 ouderslaapkamer en twee slaapkamers met twee losse bedden. De keuken is van alle gemakken voorzien. Naast een waterkoker, magnetron, gasfornuis met oven en een grote koelkast met aparte vriezer en wasmachine is er naast een gewoon koffiezetapparaat ook een senseo-koffiezetapparaat.

Naast de keuken ligt de ruime badkamer met douche en wasbak en toilet. De woonkamer is voorzien van een allesbrander voor de frisse winteravonden. 

In de woonkamer staat een televisie met Nederlandse tv-ontvangst, een stereo en DVD-speler. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.Het grote privé-terras heeft een magnifiek uitzicht over het gebergte. 

Het zwembad ligt een beetje hoger op de berg en ook hiervandaan  kunt u genieten van de omringende natuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Home <<

 

Meer El Zorro Spanje websites, aanbod en diversen: 

 
         
  >>> El Zorro naturisten accommodatie's
  http://www.elzorro-naturism-accommodations.com  
  Groot aanbod verhuur naturisten accommodatie's.  
         
         
     
         
 

 

 
 
 

(BACK TO TOP OF PAGE)

 

Page last live updated: Today

 

Copyright ©  http://www.campingelzorro.eu / Camping El Zorro 2006 - 2016. All rights reserved